SAMENWERKINGEN
Stap binnen in onze wereld waar we je graag voorstellen aan de inspirerende leveranciers die ons in staat stellen om producten te maken waar we achter staan.
Bij BitterZoet laten we geen ruimte voor anonieme leveranciers. We willen de verhalen van onze producten delen, de passie en het gezicht achter elk ingrediënt tonen. Zo hebben we nauwe samenwerkingen opgebouwd met gepassioneerde lokale telers die producten verbouwen met hart voor de natuur. Wij geloven dat de natuur de beste gids is als het gaat om de keuze van onze ingrediënten.
Of het nu gaat om szechuanpeper uit voedselbos Het Moeras, de Nobel Bali chocolade van Heinde & Verre, eekhoorntjesbrood uit de Drentse bossen of walnoten van onze buurtbewoners. Samen willen we een harmonie creëren tussen de lokale gemeenschap, natuurlijke bronnen en onze creatieve chocolademakers.
Voedselbos
Het Moeras
In het Drentse Exloërveen heeft Arthur Buitelaar een oase gecreëerd van eetbare planten, vruchten, specerijen en noten.
Omgeving
Natuur
Op landgoederen en in bossen plukken wij op een verantwoorde manier de meest bijzondere ingrediënten.
Omgeving
Buurtbewoners
Vaak zijn we te vinden in de tuinen van buurtbewoners die hun bloesems, vruchten en noten met ons delen.
Chocolademakers
Felchlin
In het Zwitserse Schwyz staat de chocoladefabriek van Felchlin. Hier maken zij met vakmanschap hun exclusieve chocolade.
Chocolademakers
Heinde & Verre
In Rotterdam maken Ewald Rietberg en Jan-Willem Jekel chocolade met de meest uitgesproken smaken.